Referat: IFK Malmö U - AIF Barrikaden

Jag ej där den här gången heller men efter prat med såväl tränare som några spelare växer en relativt samstämmig bild fram.

Startelva: C-G - Maksym, Chanon, Mattias A, Viktor T - Milad - Anton H, Bashar - Alex, Shershah, Markus

Avbytare var:

Henke kom in strax innan paus som central anfallare istället för Shershah och bytte tillbaka med Shershah i slutet på matchen.

Stefan som spelade hela andra halvlek som vänsterback när Chanon gick ut och Viktor T flyttade in i mitten.

Abbe som bytte av Milad och spelade i den defensiva positionen på mittfältet hela andra halvlek.

David som spelade sista 35 som anfallare medan Alex gick ner på mittfältet och Bashar gick ut.

Första halvlek var spelmässigt jämn men det var vi som hade målchanser medan de inte hade ett enda avslut på mål. Markus gjorde 1-0 på en boll upp i nättaket ungefär mitt i halvleken efter assist av Alex. 1-0 stod sig sedan till pausen.

Även andra halvlek blev också ganska jämn spelmässigt men nu hade som framgår av slutresultatet också IFK Malmö många målchanser medan vi var ineffektiva. Vi hade en bra målchans innan de efter 15-20 min gjorde två täta mål. Därefter hade vi två missade frilägen innan IFK Malmö fyllde på sin målskörd efter c:a en halvtimme efter en hörna. Sedan fastställde IFK slutresultatet 4-1 cirka 5 minuter från slutet.

Totalt sett gjorde vi en rätt bra match mot ett bra motstånd.